FG'90 har brug for dig !!

Kære Forældre til vores skønne gymnaster,
Det seneste år har været hårdt for os alle, men i særdeleshed også for vores elskede forening. Foran os ligger et stort stykke arbejde, med at genetablere kontakten til hinanden, både gymnaster og instruktører.

 


Vi står foran en enorm stor udfordring, med planlægningen af ny sæson 2021/2022, og har brug for flere hænder til at løfte foreningen godt ind i en ny tid, hvor vi forhåbentlig får en mere normal hverdag, med masser af gymnastik og spændende motions tilbud ude i hallerne. Helt konkret står vi med en lang række hold, som ikke kan genoptages i den nye sæson, da der simpelthen ikke er instruktører til at varetage holdene. Det gælder især for vores hold udenfor konkurrenceverden, men også vores teamgym-afdeling er udfordret. Hvis ikke vi får nye hænder i den nye sæson, så må en lang række hold lukkes ned, hvilket vil være katastrofalt for foreningens fremtid.

 

 

Derfor har vi kontaktet jer ALLE!


I er en del af vores forening, og derfor har vi stor interesse i at få jer med ind i foreningen, for at virke i FG90 enten som instruktør, ass.træner, bestyrelsesmedlem eller anden funktion. Vores forening har brug for alle de hænder vi kan få, for at løfte den opgave det bliver, at opretholde og udvikle vores forening.


Derudover vil vi gerne bruge jer ALLE som ambassadører for FG90, til at fange andre i jeres omgangskreds og høre om de skulle have lyst til at være en del af vores forening - uanset hvilken funktion det måtte dreje sig om, hører vi gerne fra jer.


Vi vil rigtig gerne støtte jer ALLE i de ideer I måtte have til en ny sæson hos Fg90, og støtter op med uddannelse, kurser, vejledning og investering af nødvendigt udstyr. Vi er åben for alle ideer til at videreføre og udvikle vores forening.


Vi håber på at høre fra jer, og gerne hurtigst muligt, hvis du har en god idé og gerne vil hjælpe. Det er nu det gælder, for at kunne fortsætte vores elskede forening.

 

Sportslig hilsen
FG90
Bestyrelse

Log på