Foreningen

Vores funktion i samfundet som forening – Vi holder liv i vores(samfundets) kulturelle grundfundament – sørger for at der er gode motionstilbud til ALLE, både store og små – meget vigtig i dag hvor vi er meget stillesiddende, både på arbejde og i skole – Vi er IKKE nogen ”børneparkering” – det er meget vigtigt, at vores børn udvikles både motorisk og socialt, således at de kan få et liv i balance – vores bevægeapparat har stor betydning for den personlige udvikling.

 

At drive en forening er som at drive en virksomhed – i dag kræves stor økonomi, da der kræves stor og veludviklet redskabspark for at kunne tilgodese kravene fra vore medlemmer – ligeledes er der store krav til vore instruktører, de skal have en god uddannelse og hele tiden klædes på med det sidste nye inden for hver deres område – FG90 betaler alt i uddannelse og kurser.
Vores økonomiske grundfundament er, udover de lave kontingenter og små kommunale tilskud, helt klart vores arrangementer, så vi er helt afhængige af at folk/sponsorer støtter op omkring disse tiltag – og ligeledes at vi alle i FG90 engagerer os og yder en indsats.

 

Vi følger aktivt med i samfundsudviklingen og forsøger at være på forkant. Lige nu er vi jo klart bekymret, med hensyn til skolelukningerne, da det er vores ”hjem” der bliver nedlagt – vi træner på de forskellige skoler og har ikke andre steder til træning og opbevaring af vores grej. Derudover har vi et problem med rammerne omkring større arrangementer, da Arenaen er alt for dyr – der burde helt klart være en specialordning for foreninger, det gavner jo også vores by, at vi
Trækker så mange store og spændende tiltag hertil som muligt.
Vores fremtidsdrøm er helt klart at få vores egen gymnastikhal med klubhus og plads til alle vores ting – således kunne vi også få mulighed for at dyrke det sociale i endnu højere grad.
Ligeledes har vi en vision om at starte ”foreningsfitness” – således vi også kan være med på motionsbølgen for voksne.
Vi fylder 25 år i 2015 – så det ønsker vi os i fødselsdagsgave!!!

 

FG90 vil gerne stå bag tiltag der sender så mange unge som seniorer afsted på rejser/ture til spændende oplevelser. Dette gør vi bl.a. ved at bruge vores 2 hovedorganisatiner DGF (Danmarks Gymnastikforbund) og DGI.

 

Vi forsøger at have så mange forskellige tilbud til både børn og voksne som muligt – På motions siden er vi i skarp konkurrence med fitness klubberne – vi placerer tilbudene på forskellige dage og tidspunkter, således at vi rammer så bredt som muligt – og så er det stadig MEGET BILLIGERE at dyrke motion i en forening, her har du også altid en instruktør ved din side, - bliver man forhindret til det hold hvorpå man er tilmeldt, kan man altid møde op på et af de andre motionshold i ugens løb.


Vores konkurrence afdeling er et helt kapitel for sig – her kan børn, unge og senior der ønsker lidt mere målrettet træning, udvikle deres talent og personlighed.
Vi har vores springhold ”Team Gym” og vores Grand Prix hold (Rytme). Her forsøger vi at dække så mange aldersklasser som muligt.

 

I år (12) starter vi et helt nyt MINI GRAND PRIX hold – for piger fra ca. 7 år – afhængig af modenhed.
Her bliver pigerne udfordret bevægelsesmæssigt ud i alle kroge – samtidig med at de får stor styrke og smidighed, arbejdes der med den rytmiske bevægelse/forståelse over i dansen – og oveni udfordres de med håndredskaber såsom bolde-tøndebånd-vimpler og sjippetov.
Vores flagskib er helt klart vores ”Senior Grand Prix” - de hører til blandt de 5 bedste rytmiske hold i Danmark og har da også trukket flere medaljer i hus.

 

At være en stærk forening – kræver dygtige instruktører og stærke ledere – FG90 har udviklet sig til at være en stærk og aktiv forening, med stor focus på de sociale, og deltager aktivt i samfundet omkring os – dette skyldes helt klart vores dygtige engagerede instruktører og masser af engagerede forældre/hjælpere/fans – og jer vil vi helt klart gerne have flere af – så mød op eller giv os et kald.

 

Fakta

FG90 blev undfanget 3. november 1990. Vores kollektive bestyrelse består 7 medlemmer samt 2 suppleanter - alle har lige ansvar, og ingen falder i søvn.

De ca. 300 medlemmer i FG90 styres med fast og kærlig vejledning af vores 25 instruktører.

 

 

Log på