30. TeamGym Begynder 3-5 år

Arena nord - Bane 1 - Tirsdag kl. 16:00 - 17:00

TeamGym begynder er for piger og drenge i alderen 3-5 år, som gerne vil lidt mere end familie gymnastik. Vi arbejder med spring og rytme grundtræning, og lærer de nødvendige forudsætninger for at komme videre til vores teamgym konkurrence hold. Derudover er der selvfølgelig også plads til en masse sjov, leg og ballade. TeamGym begynder træner en gang om ugen, hvor der bliver startet helt fra bunden med grundtræning. Vi lærer at tælle i takt til musik, og en masse basis indenfor spring, som f.eks. rulle og mølle på bane, og opspring i trampet. Holdet afslutter med deltagelse i foreningens lokal opvisning. Jeg håber på at se mange friske glade børn, og glæder mig rigtigt meget til en fed sæson med masser af sjov.

kr. 600,-

Instruktører

Helle Christiansen
E-mail • 61 67 05 38

Assistenttrænere

Michelle Rasmussen

Hjælpetrænere

Louise Boelt
Michelle Hoffensitz-Nielsen
Sara Baand Clausen
Sasha Malou Petersen
Tobias Thusgaard Pedersen

Tilmelding

Her kan du let tilmelde dig selv, din partner eller dit barn til dette hold. Bare udfyld denne formular og indbetal til vores konto. Betalingsinformationer følger på næste trin i tilmeldingen.

Sted og træningsdage

Arena nord - Bane 1 - tirsdag kl. 16:00 - 17:00

Pris

Priserne herunder er for én sæson, uanset hvornår på sæsonen der startes på holdet. Ved flere rater betales 1. rate ved tilmelding.

Pris for hele sæsonen er kr. 600,-

Betalers oplysninger


Deltager(e) på holdet

Ved forældre/barn hold angives barnet som deltager.
kr. 600,- 
Log på