31. TeamGym let Øvet 3-5 år

Arena Nord - Bane 2 - Tirsdag kl. 16:00 - 17:00
Arena Nord - Bane 2 - Onsdag kl. 16:30 - 17:30

TeamGym let øvet er for piger i alderen 3-5 år, som gerne vil viderebygge til vores TeamGym konkurrencehold. Vi arbejder med spring og rytme grundtræning, sammensætter færdige spring, og udfører en rytmisk serie på niveau med det der skal bruges ved konkurrence. Derudover er der selvfølgelig også plads til en masse sjov, leg og ballade. Holdet træner to gange om ugen, med spring træning om tirsdagen, og teknik og rytme træning onsdag. Holdet skal ud og deltage ved stævner løbende i sæsonen, hvilke stævner kommer der mere info om i starten af sæsonen. Holdet afslutter med deltagelse i foreningens lokal opvisning. Jeg håber på at se mange friske glade børn, og glæder mig rigtigt meget til en fed sæson med masser af sjov.

kr. 750,-

Instruktører

Helle Christiansen
E-mail • 61 67 05 38

Assistenttrænere

Stine Fjølner

Tilmelding

Her kan du let tilmelde dig selv, din partner eller dit barn til dette hold. Bare udfyld denne formular og indbetal til vores konto. Betalingsinformationer følger på næste trin i tilmeldingen.

Sted og træningsdage

Arena Nord - Bane 2 - tirsdag kl. 16:00 - 17:00
Arena Nord - Bane 2 - onsdag kl. 16:30 - 17:30

Pris

Priserne herunder er for én sæson, uanset hvornår på sæsonen der startes på holdet. Ved flere rater betales 1. rate ved tilmelding.

Pris for hele sæsonen er kr. 750,-

Betalers oplysninger


Deltager(e) på holdet

Ved forældre/barn hold angives barnet som deltager.
kr. 750,- 
Log på