40. RUL MED FG90

Pladsen foran Nordstjerneskolens indgang - Tirsdag kl. 16:00 - 17:30
GRATIS GRATIS GRATIS

Nu begynder foråret så småt at kigge frem, og corona åbner op for, at vi må ses igen i det små i foreningsregi.Vi vil i den forbindelse i FG90 som noget nyt tilbyde rulleskøjteundervisning, til alle der kunne have lyst til at komme ud og trille en tur. Der er plads til alle på holdet uanset alder og niveau, alene eller sammen med venner/familie.

 

Man kan møde op med et ønske om bare at ses og motionere en gang om ugen, eller for at få tips og tricks om alt fra rulleskøjteindkøb til bremseteknikker. Holdet kommer til at foregå på pladsen foran indgangen til Nordstjerneskolen,  med

 

Opstart den 13/04-202 og frem til og med 22/6-2021 ( uge 25 ) 

 

Det er gratis at deltage, og man kan komme alle eller enkelte gange, det er helt valgfrit, du skal dog tilmelde dig holdet her på siden, så vi sikre os at vi holder os indenfor forsamlingsforbuddet på 50 personer

 

Vi glæder os til nogle gode timer sammen med jer

kr. 0,- (GRATIS)

Instruktører

Helle Christiansen
E-mail • 61 67 05 38
René Dehn
E-mail • 26 81 13 21

Tilmelding

Her kan du let tilmelde dig selv, din partner eller dit barn til dette hold. Bare udfyld denne formular og indbetal til vores konto. Betalingsinformationer følger på næste trin i tilmeldingen.

Sted og træningsdage

Pladsen foran Nordstjerneskolens indgang - tirsdag kl. 16:00 - 17:30

Pris

Priserne herunder er for én sæson, uanset hvornår på sæsonen der startes på holdet. Ved flere rater betales 1. rate ved tilmelding.

Pris for hele sæsonen er kr. 0,- (GRATIS)

Betalers oplysninger


Deltager(e) på holdet

Ved forældre/barn hold angives barnet som deltager.
kr. 0,- 
Log på