TeamGym

Hvis du både er til rytme og spring, er TeamGym gymnastikken det perfekte valg. I TeamGym træner du det rymtiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle i konkurrencer.

Tre-benet konkurrence

 

TeamGym er en holdsport, hvor du:

  • Laver en rytmisk serie til fri musik
  • Springer på måtte. Her sætter du en række spring sammen til én samlet serie
  • Springer i trampet, som er en lille skrå trampolin. Her laver du f.eks. en salto

Alle konkurrencer foregår som hold af 6-12 gymnaster i enten herre-, dame- eller mixrækken. På mixholdene skal der være 50 pct. af hvert køn. 

 

Aldersinddelingen for konkurrenceholdene er Micro op til 10 år, Mini op til 13 år, Junior min. 11 år og max. 17 år i konkurrenceåret. Senior skal være fyldt 15 år på konkurrencedagen.

 

Generelt må der i alle rækker påregnes ekstra udgifter til ens konkurrencetøj, samt udgifter forbundet med deltagelse i konkurrencerne.

Alle TeamGym hold har mulighed for at stille op til Regionsmesterskaberne for at kvalificere sig til Eliterækken, hvor vi deltager i Region Vest. De 96 hold der klar sig bedst til Regionsmesterskaberne i rækkerne Micro, Mini, Junior og Senior kvalificeres til Eliterækken. De resterende hold konkurrere i Talentrækken. Der vil for hold der kvalificere sig til Eliterækken være 1. Runde forbundsmesterskaberne og 2. Runde forbundsmesterskaberne efterfølgende. Der vil for hold der deltager i Talentrækken være 1. Runde Talentmesterskaberne og 2. Runde Talentmesterskaberne

For vores begynderhold har vi vores lokale Vendsysselmesterskaber vi deltager i.

Herudover kan gymnasterne deltage i individuelle mesterskaber som f.eks. Spring Cup Nord i Randers.

 

 

Fast pris for deltagelse i konkurrencer: Vendsyssel Mesterskab 150,-, Regionsmesterskaberne kr. 250,-, Forbundsmesterskaberne / Talentmesterskaberne kr. 300,- pr. gang.

Prisen er pr. konkurrence og pr. gymnast. Derudover kan der være betaling for overnatning og forplejning.

 

 

Har du spørgsmål, så kontakt WinieLyng Jørgensen på tlf. 21 39 11 21 eller winiejorgensen[snabela]msn.com

 

 

Log på