TeamGym

Hvis du både er til rytme og spring, er TeamGym gymnastikken det perfekte valg. I TeamGym træner du det rymtiske og det kraftfulde. Det betyder, at træningen er alsidig og både fokuserer på koordination, rytme og kraft. Teamwork og teknik spiller en stor rolle i konkurrencer.

Tre-benet konkurrence

 

TeamGym er en holdsport, hvor du:

  • Laver en rytmisk serie til fri musik
  • Springer på måtte. Her sætter du en række spring sammen til én samlet serie
  • Springer i trampet, som er en lille skrå trampolin. Her laver du f.eks. en salto

Alle konkurrencer foregår som hold af 6-12 gymnaster i enten herre-, dame- eller mixrækken. På mixholdene skal der være 50 pct. af hvert køn. 

 

Aldersinddelingen for konkurrenceholdene er Micro op til 10 år, Mini op til 13 år, Junior min. 11 år og max. 17 år i konkurrenceåret. Senior skal være fyldt 15 år på konkurrencedagen.

 

Generelt må der i alle rækker påregnes ekstra udgifter til ens konkurrencetøj, samt udgifter forbundet med deltagelse i konkurrencerne.

 

Alle TeamGym hold har mulighed for at stille op til Regionsmesterskaberne Vest for at kvalificere sig til Danmarksserien. De 96 hold der klar sig bedst til Regionsmesterskaberne samlet i danmark i rækkerne Micro, Mini, Junior og Senior kvalificeres til Danmarksserien  ( dog er der specielle regler for juniorrækken, hvor der er en Liga med de 3 bedste divisioner der konkurrere for sig, efter internationale regler ). De hold der ikke kvalificere sig til Danmarksserien konkurrere i Talentrækken. Der vil for hold der kvalificere sig til Danmarksserien være Danmarksserien 1. Runde samt Danmarksserien 2. Runde hvor der findes en vinder af ver division. Der vil for hold der deltager i Talentrækken være 1. Runde Talentrækken og 2. Runde Talentrækken

 

For vores begynderhold er det muligt at deltage i Aspirantrækken og vores lokale Vendsysselmesterskaber samt Spirecup.

Herudover kan gymnasterne deltage i individuelle mesterskaber som f.eks. Spring Cup Nord i Randers.

 

 

Fast pris for deltagelse i konkurrencer: Vendsyssel Mesterskab / Spirecup 150,-, Regionsmesterskaberne og aspirantrækken kr. 250,-, Danmarksserien / Talentrækken kr. 300,- pr. gang.

Prisen er pr. konkurrence og pr. gymnast. Derudover kan der være betaling for overnatning og forplejning.

 

 

Har du spørgsmål, så kontakt WinieLyng Jørgensen på tlf. 21 39 11 21 eller winiejorgensen[snabela]msn.com

 

 

Log på