Børn & unge

Her er holdene til dig der elsker gymnastik og gerne vil prøve det af på et af foreningens mange breddehold. Du lærer grundelementerne i gymnastikken og der er plads til sjov, hygge og socialt samvær med dine holdkammerater.

 

Er du i tvivl om hvilket hold der passer til dit niveau, og det du eftersøger, så møder du bare op eller ta fat i en instruktør, så guider vi dig gerne.

 

Alle hold afslutter med deltagelse i foreningens opvisning i foråret.

1. Opvisningspiger 11-14 år

Louise Boelt
E-mail • 22 12 50 10

Assistenttrænere
Sidse Tøttrup Emmering
E-mail • 30 14 20 04

Hjælpetrænere
Jessica Brown Rasmussen
Arena Nord - Onsdag kl. 17:30 - 19:00

Holdet er til dig der har lyst til at blive springgymnast. Holdet er for alle uanset om du har prøvet at gå til gymnastik før eller om du er helt ny.

 

Vi starter helt fra bunden med grundteknik, kropsbevidsthed og basis øvelser. Vi skal lære at spring på både bane og trampet. Hvis du tidligere har gået til gymnastik, arbejder vi videre med de

færdigheder du har.

 

Sæsonen afsluttes ved foreningens årlige opvisning til forået og hvis i har lyst tager vi måske til nogle DGI opvisninger rundt i Nordjylland.

Vi glæder os til at se jer!

 

Max 15 gymnaster

» Læs mere og tilmeld til holdetkr. 750,-

2. Urban Crew

Helle Christiansen
E-mail • 61 67 05 38
René Dehn
E-mail • 26 81 13 21
Jerup Hallen - Torsdag kl. 16:00 - 18:00

Urban Crew er holdet for dig der gerne vil skate på bokse, rails og i ramper, og som ikke er bange for at tage nogle fald, og få skubbet dine grænser lidt. Holdet er for alle aldre og niveauer. Vi holder åbent en gange om ugen af 2 timer, hvor det er undervisning til rulleskøjter, skateboard og løbehjul. Vi vil i løbet af sæsonen arrangere flere spændende ture ud af huset og der vil komme udendørstræninger når vejeret tillader det. Hjelm er obligatorisk, og vi anbefaler at man anvender knæ/albue og håndledsbeskyttere. Vi ser frem til en fed sæson, med nogle gode timer sammen med jer.

» Læs mere og tilmeld til holdetkr. 850,-

3. Fg90 Skating

Helle Christiansen
E-mail • 61 67 05 38
René Dehn
E-mail • 26 81 13 21
Arena Nord - Skolehallen - Søndag kl. 10:00 - 11:30

Som noget nyt i FG90 tilbyder vi nu rulleskøjteundervisning til alle der kunne have lyst til at komme ud og trille en tur. Der er plads til alle på holdet uanset alder og niveau, alene eller sammen med venner/familie.

 

Man kan møde op med et ønske om bare at ses og motionere en gang om ugen, eller for at få tips og tricks om alt fra rulleskøjteindkøb til bremseteknikker.

 

Det er obligatorisk at alle skal bruge hjelm, øvrigt beskyttelse er valgfrit med opfordres. 

 

Vi glæder os til nogle gode timer sammen med jer, og håber på at se mange hjul i fuld fart. 

» Læs mere og tilmeld til holdetkr. 750,-
Log på