TOUR de Fg90

29. september 2019

Sted:Rønnehavnen ved Roklubben
Start:kl. 09:45
Slut:kl. 12:00

FG90 invitere til sponsor-cykling. Vi starter og slutter ved Frederikshavn Roklubs klubhus på Rønnehavnen.

 

Der er indskrivning fra kl. 9.00 - 9.45 - alle cykler fra kl. 10.00 -12.00

Tour de FG90 er et sponsorløb, hvor der køres stærkt for at cykle penge ind til foreningens ungdomsarbejde.

 

Vi kører en rundstrækning ved Rønnerhavnen/Sindallund/Palmestrand på 4 km, og det gælder om at køre så mange omgange som muligt på to timer.

Vi laver igen i år to ruter - en til de små og en til de større. Vi gentager succesen med at lave FG90 teams som så dyster mod hinanden. Man kører præcis lige så længe og så langt som man selv ønsker – det vigtigste er at deltage – vi laver sjove tiltag, holdkørsel og individuelle præstationer – således er der fokus på ALLE cyklister både store og små på en sjov og god måde.

 

Vi forsøger at finde så mange sponsorer som muligt – men i disse tider er det alt andet lige - lettere, hvis man kender nogle som vil støtte og sponsere netop dig, så vi vil rigtig gerne hvis man har en enkelt sponser under armen(stor som lille) - det vil være en stor hjælp, men det vigtigste er at du deltager.Ligeledes er du med til at støtte op om "det frivillige foreningsarbejde" i vores kommune.

 

Et rigtig hyggeligt arrangement, hvor du får masser af motion og frisk luft og vi håber så på denne måde at tjene en skilling til vores forening.

Masser af præmier, forfriskninger og hygge efter løbet. Velkommen til hele familien - Vi glæder os til at se jer ALLE til en frisk og motionsrig formiddag.

Du kan få udleveret materiale, som du kan bruge til at skaffe sponsorer til cykelløbet ved din instruktør .

 

Der er et introduktionsbrev til kommende sponsorer indeholdende en sponsoraftale, som skal udfyldes og underskrives.

 

Sponsoraftalerne afleveres til din instruktør senest torsdag den 26. september 2019 , eller kontakt Hanne Enevoldsen, tlf. 2815 5133/mail hhe[snabela]mail.dk.

 

Vi håber selvfølgelig, at du kan skaffe mange sponsorer. Vi glæder os til at se dig/jer til en dejlig dag med garanti for masser af frisk luft og motion.

Lad mig høre fra dig/jer så hurtigt som muligt og skulle der være spørgsmål så ring endelig.

 

Med venlig hilsen

FG90 Frederikshavn Gymnastikforening af 1990

Hanne Enevoldsen – 28155133 – hhe[snabela]mail.dk

Log på