Tour de FG90

8. oktober 2017

Sted:Frederikshavn Roklubs klubhus - Rønnehavnen
Start:kl. 10:00
Slut:kl. 12:00

FG90 invitere til sponsor-cykling. Vi starter og slutter ved Frederikshavn Roklubs klubhus på Rønnehavnen.

Tour de FG90 er et sponsorløb, hvor der køres stærkt for at cykle penge ind til foreningens ungdomsarbejde. Der køres på en rund-strækning ved Rønnerhavnen/Sindallundvej på 4 km, og det gælder om at køre så mange omgange som muligt på to timer.

Der køres efter de almindelige færdselsregler. Det plejer at være et stærkt felt med foreningens instruktører og gymnaster, politikere og så de ”professionelle”.

 

NYHED: I år satser vi på at lave "FG90 Teams"(Giv dem gerne navne) der så konkurrerer indbyrdes om at køre flest km og penge ind til foreningen. Her håber vi så at familie og venner vil støtte op om den enkelte gymnast.(Instruktørerne sørger for at skabe de enkelte hold-teams)

 

Lav det som en fast træningsdag - her skal der trænes på en ny sjov måde, ønsker man at rulle (bræt, skøjter) er det også OK-her laver vi en bane for sig.

 

Der er diplomer til alle, og cykelrytterne samt "FG90 Teams" konkurrerer om flotte præmier.

Efter løbet er der i Rønnerhavnens klubhus grillede pølser og en forfriskning til alle!

 

Du kan få udleveret materiale, som du kan bruge til at skaffe sponsorer til cykelløbet ved din instruktør .

Der er et introduktionsbrev til kommende sponsorer indeholdende en sponsoraftale, som skal udfyldes og underskrives.

Sponsoraftalerne afleveres til din instruktør senest torsdag den 5. oktober 2017 , eller kontakt Hanne Enevoldsen, tlf. 2815 5133/mail hhe[snabela]mail.dk.

 

Vi håber selvfølgelig, at du kan skaffe mange sponsorer. Vi glæder os til at se dig/jer til en dejlig dag med garanti for masser af frisk luft og motion.

 

Venlig hilsen FG90

Log på